Jeroen de Vries in het zonnetje: onmisbare schakel in de ICD administratie!

Nieuws | 30 augustus 2024

In de afgelopen jaren heeft Jeroen de Vries van Variass een belangrijke functie vervuld voor het Innovatie Cluster Drachten en daar is hij voor in zonnetje gezet!

Jeroen was namelijk de coordinator van de uren-en verenigingsadministratie bij het ICD.

Maandelijks de uren ophalen bij de aangesloten bedrijven is niet altijd even makkelijk. Maar het vak van “chasseren” gaat hem zeker goed af. Met de vergaarde uren-databases verzorgde Jeroen vervolgens de 6-wekelijkse dashboards met management informatie. Deze gingen zowel richting de ICD stuurgroep als naar de R&D projectleiders. Zeker bij het inmiddels afgesloten project ‘3D Printkompas‘ was dit een flink pak werk, met alle complexiteit die rondom EFRO-projecten hangen.

Met de overdracht van het penningmeesterschap van Variass naar Resato is ook de overdracht van de bijbehorende administratie nu een feit. Arjen Nijstad heeft inmiddels deze belangrijke taken van Jeroen overgenomen.

Dus nogmaals Jeroen: hartelijk dank voor jouw perfecte bijdrage namens alle ICD bedrijven. We hopen dat de cadeaukaart een goede bestemming vindt en dat je de ICD hoodie met trots mag dragen !

Dank Jeroen de Vries ICD