Bezoek delegatie van de RUG in teken van het nieuw opgezette Engineering Doctorate-programma voor Autonome Systemen

Nieuws | 21 oktober 2024

Maandag 14 oktober mochten we een delegatie onderzoekers van de RUG verwelkomen. In het bijzonder ontvingen we professoren en docenten van twee verschillende onderzoeksinstituten: het Bernoulli Instituut, dat zich bezighoudt met Computer Science en AI, en het Engineering and Technology Instituut, dat zich richt op Mechanical Engineering, Systems & Control.

safari delegatie onderzoekers van de RUG 14okt

Deze ‘safari’ was onderdeel van onze langdurige samenwerking met de Faculteit Science and Engineering van de RUG . Het stond vooral in het teken van het nieuw opgezette Engineering Doctorate-programma voor Autonomous Systems. Binnen dit programma starten we momenteel verschillende projecten op de gebieden van Smart Manufacturing, Agriculture, Healthcare Systems, Robotics en Computer Vision. De ICD-bedrijven zullen samen met de professoren van de Rijks Universiteit Groningen werken aan innovatie, de ontwikkeling van nieuwe technologieën en het aantrekken van talent naar het noorden.

Voor meer informatie over dit programma kunt u contact opnemen met de scientific director Paris Avgeriou en de ICD-manager Joost Krebbekx.